top of page
Atelier van Design Yannick

GESPECIALISEERD IN MAATWERK

Bent u op zoek naar een moderne inrichting volledig afgesteld op uw wensen en noden?

Schakel dan Design Yannick in. Wij zijn al meer dan 18 jaar gespecialiseerd in het op maat maken van meubels met de beste materialen. Dankzij onze uitgebreide ervaring en passie voor het vak garanderen wij een perfecte afwerking volgens uw wensen. Schakel ons in voor het ontwerpen en het op maat maken van keukens, badkamermeubilair, dressings, wooninrichting, winkelinrichting en kantoorinrichting.

Keuken op maat van Design Yannick
Marmer
Bureau op maat door Design Yannick

Kwaliteitsproducten

Alleen eersteklas materialen en producten worden door Design Yannick gebruikt. Zo doen we een beroep op topmerken zoals Abet-Laminati, Egger en Fenix voor hoogwaardige laminaten, Leeuwenburgh Fineer voor meubels en Corian en Hi-Macs voor keuken- en badkamertabletten.
 

Om u een zo volledig mogelijke dienstverlening te bieden werken wij ook samen met partners voor de professionele plaatsing van andere materialen zoals bijvoorbeeld keramische tabletten.

Ontwerp Design Yannick

Heeft u vragen? Of wenst u gewoon meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. U kunt ons telefonisch, via mail of via het contactformulier op deze website bereiken.

bottom of page